Izberite storitev za več informacij...

Računalniške storitve


Vzdrževanje računalnikov in omrežji za podjetja

Nudimo ugodne pakete pogodbenega vzdrževanja računalnikov v podjetju. Pogodbo se prilagodi vsakemu podjetju posebej. Strošek pogodbe je manjši, kot plačevanje vsake storitve posebej.

Diagnostika napak in težav računalnikov ter opreme

Pred odpravo napake se izvede diagnostiko težav in napak pri delovanju računalnika ali druge računalniške opreme. Šele na podlagi diagnostike se lahko odkrije in tudi uspešno odpravi težavo.

Namestitev računalniških omrežij in interneta

Sklop storitev, ki so namenjene vzpostavitvi internetne povezave, postavitvi ali nastavitvi omrežja ter brezžične internetne povezave (Wi-Fi). Sem spada tudi diagnostika težav z internetom.

Namestitev operacijskega sistema in ostalih programov

Nameščanje operacijskih sistemov Windows, Linux ali MAC OS na vaš nov ali star računalnik. V ta sklop spadajo tudi namestitve drugih programov in programske opreme ter popravilo operacijskega sistema

Pohitritev in optimizacija računalnika

Vaš računalnik pregledamo in odkrijemo ter odpravimo vzroke za počasno delovanje. Optimiziramo delovanje operacijskega sistema in vseh naloženih programov ter testiramo delovanje vseh komponent računalnika.

Varnost in zaščita računalnika

Računalnik pregledamo (skeniramo) za virusi in vohunskimi programi (spyware) ter vse najdene grožnje tudi odstranimo. Po potrebi namestimo antivirusni program ali požarni zid.

Reševanje in obnova izbrisanih ali izgubljenih podatkov

Reševanje izgubljenih ali izbrisanih podatkov iz trdih diskov, spominkih kartic, USB ključev ali CD/DVD medijev. Reševanje podatkov ni vedno 100% in je lahko dolgotrajnejše ali celo nemogoče.

Varnostno kopiranje (backup) pomembnih podatkov

Varnostno kopiranje ali backup je najpomembnejše in najcenejše preventivno dejanje pred izgubo podatkov. Le z rednim kopiranjem podatkov na druge medije in lokacijo se lahko zaščitimo pred izgubo pomembnih podatkov!

Računalniško izobraževanje in pomoč

Nudimo vam izobraževanje ali pomoči pri vsakodnevnih opravilih z računalnikom. Individualno izobraževanje pri vas doma ali preko interneta, ki traja do 2h naenkrat.

Računalniška pomoč na daljavo preko interneta

Računalniška pomoč na daljavo nudi hitrejšo in cenejšo odpravo napak ali težav z vašim računalnikom. Obračuna se kot klasična storitev s 30% popustom. Vseh storitev ni mogoče nuditi na daljavo.

Osnovna stran

že od 249

Osnovna stran: kontaktni obrazec, CMS za urejanje vsebine, do 5 podstrani.

Zahtevna stran

že od 399

Zahtevna stran: 2 dodatna modula, CMS za urejanje vsebine, do 15 podstrani, mobilna verzija.

Napredna stran

že od 699

Naprednejša stran : 3 dodatni moduli, 2 dodatna jezika. CMS za urejanje vsebine, do 20 podstrani, mobilna verzija.

Kontakt


Matjaž Prijatelj A.MIGO s.p.
Med ogradami 40, 5250 Solkan
Slovenija

Tel: 040 241 551
Email: info@a.migo.si
Davčna številka: 31996396
Davčni zavezanec: NE
TRR: SI56 1010 0005 4163 146